Ventilasjon i Tromsø

God ventilasjon er en investering i god helse.

Et godt inneklima forutsetter kontinuerlig tilførsel av ren, filtrert og frisk luft for å sikre god luftkvalitet. Dette er like viktig i privatboligen som på arbeidsplassen. Blikkenslager Tom Dreyer AS har høy kompetanse på ventilasjonsløsninger, og har erfaring fra prosjektering og montering av ulike anlegg. Vi tar oppdrag knyttet til ventilasjonsanlegg i Tromsø og nærliggende områder. 

Bedre inneklima med god boligventilasjon

Det er viktig å trives hjemme, og et godt inneklima er avgjørende for velvære i egen bolig. For å unngå tett luft og luftforurensning som følge av blant annet fukt, svevestøv, heksesot og lignende, bør du sørge for å ha på plass et system som sikrer god boligventilasjon.

Vi hjelper deg med å optimalisere luftkvaliteten i din bolig. Våre montører har erfaring med ulike ventilasjonsanlegg for privatboliger, og sørger for god og balansert luftsirkulasjon, med kvalitetssikker montering av både ventilasjons- og avtrekksanlegg i ditt hjem. 

Vi leverer boligventilasjon fra Flexit Proffpartner og miniventilasjon for privatboliger.

Gode arbeidsforhold i næringslokaler

Gode arbeidsforhold er en forutsetning for trivsel og produktivitet på arbeidsplassen. Her er inneklima og god ventilasjon av stor betydning. Skal du bygge, ombygge eller pusse opp kontor- eller næringslokaler? Vi har mye erfaring med balansert ventilasjon, og vet hvilke krav som stilles for å sikre et produktivt og sunt arbeidsmiljø.

Service og vedlikehold

For at ventilasjonsanlegget til enhver tid skal fungere optimalt, kan det være gunstig med regelmessig sjekk og vedlikehold. Da kan du få utbedret små avvik før de utgjør et merkbart problem, og eliminere behovet for større reparasjoner. Vi kan håndtere enklere utbedringer. Ved større feil kan det imidlertid lønne seg å kontakte leverandøren direkte.

Som blikkenslager kan vi produsere deler til ventilasjonsanlegget i eget verksted. Dermed garanterer vi kort leveringstid, forutsigbare kostnader og full kontroll på leveransen. Deler til ventilasjonsanlegg er et av våre spesialfelt.

Vil du ha mer informasjon om montering av ventilasjonsanlegg?

Ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjemaet på kontaktsiden. Du kan også kontakte oss på telefon 77 67 35 88 eller e-post post@blikkenslagerdreyer.no.

Kontakt oss