Fasade i Tromsø

En pen fasade gir et godt førsteinntrykk av ditt bygg, og dette skal ikke undervurderes.

Ønsker du å oppgradere fasaden på kontorbygg eller borettslag i Tromsø? Våre montører har høy kompetanse på det meste knyttet til fasaderehabilitering. Vi sørger for høy kvalitet på utførelse ved kledning av fasade i ulike metalltyper.

  Se bilder fra noen tidligere utførte prosjekter her

Vi monterer kledning i aluminium, kobber og sink

Ved å velge metallplater sørger du for et eksklusivt og vedlikeholdsfritt resultat som du vil ha glede av i mange år fremover. De aller fleste metallfasader består av aluminium, men det er også blitt populært med ubehandlede plater skapt av naturlige værforhold. I tillegg kan kobber være et interessant valg, enten alene eller sammen med andre materialer.

Vi har mye erfaring med et bredt spekter av materialer og metaller, og hjelper deg gjerne med å finne løsninger som vil passe godt for ditt bygg.

Totalleverandør ved fasadeprosjekter

Blikkenslager Tom Dreyer står for prosjektering, planlegging og gjennomføring av fasadearbeider. Vi sørger for god fremdrift og vektlegger god kommunikasjon både før, under og i etterkant av at prosjektet er levert. På den måten vil du ha oversikt over hva som skal utføres til enhver tid, og kan komme med tilbakemeldinger vi bør ta stilling til.

Bestill befaring

Ønsker du å komme i gang med rehabilitering av fasade på ditt bygg? Fyll ut kontaktskjemaet vårt på kontaktsiden, så avtaler vi en tid. Du kan også kontakte oss på telefon 77 67 35 88 eller sende en e-post til post@blikkenslagerdreyer.no.

Kontakt oss