Takomlegging og taktekking i Tromsø

Skal du sette opp et nybygg eller vil rehabilitere tak på et eksisterende bygg?

Blikkenslager Tom Dreyer AS har kompetansen på plass og sørger for god metodikk og montering, uavhengig av byggets natur og andre spesielle hensyn. Vi har kunnskap om alle typer bygg og byggestiler, og kan håndtere selv de mest utfordrende prosjekter. Vi kan bistå deg med behov for å legge nytt tak i Tromsøområdet.

  Se bilder fra noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere her.

Legging og montering av nytt tak

Taket er et essensielt element på ethvert bygg. Når tak skal legges, er det avgjørende med godt håndverk. Dette sikrer at taket beskytter mot vær og vind, og at det varer og fungerer optimalt i mange år fram i tid. Som totalleverandør håndterer vi ditt takprosjekt fra start til slutt.

Enten ditt prosjekt omfatter et nytt tak i moderne stil eller du vil rehabilitere en del av en eldre, verneverdig bebyggelse, er vi rett bedrift for jobben. Vi har erfaring med materialer som takstein, skifer, papp eller shingel, og garanterer et tak som er forenlig med dine ønsker, i tillegg til gjeldende regelverk og forhold på tomten eller ved bygget.

For smidig gjennomførelse av prosjektet anbefaler vi at du leier en container eller annen avfallsløsning der vi kan kaste stein som ikke lenger skal brukes. Dette vil forenkle prosessen når du skal kvitte deg med avfall etter ferdigstillelse av nytt tak.

Vi har høy kompetanse på båndtekking. Les mer om dette her.

Taksikring, takrenner og nedløp

I tillegg til høy kompetanse på tak og taktekking, kan våre blikkenslagere produsere og montere alt innen beslag til tak. Dette inkluderer blant annet taksikring, stigetrinn, pipebeslag, feieplatå og snøfangere. Med dette økes sikkerheten for de som skal bevege seg på taket, samtidig du forhindrer nedfall som utgjør en fare for de som oppholder seg nær bygget.

Vi kan også lage og montere takrenner og nedløp for god transport av vann ned fra tak.

Ønsker du en god pris på taktekking eller beslag til ditt tak?

Vi kommer gjerne på befaring, og besvarer naturligvis det du har av spørsmål. Fyll ut kontaktskjemaet vårt på kontaktsiden, så hører du fra oss innen kort tid. Du kan også kontakte oss på telefon 77 67 35 88 eller sende en e-post til post@blikkenslagerdreyer.no.

Kontakt oss