Blikkenslager i Tromsø

Som blikkenslager kan vi utføre det meste innen plate- og metallarbeider.

Vi utfører tradisjonelt blikkenslagerarbeid på tak, fasade og ventilasjonsanlegg, og har høy kompetanse på materialer som stål, sink, kobber og andre metaller.

Vi holder til i eget blikkenslagerverksted i Tromsø, hvor all vår produksjon foregår. I tillegg til egenproduksjon har vi samarbeid med leverandører av kvalitetsprodukter, hvor vi bistår med prosjektering og montering. Vi tar imot både store og små prosjekter, og er alltid klar for en utfordring! 

Vi monterer taksikringer

Taksikringer er avgjørende for optimal sikring av tak. Dersom du skal sette opp et nybygg eller oppgradere eldre bygg, kan vi sørge for sikring slik at bevegelige elementer holder seg på plass. Montering av taksikring er en rask og enkel prosess, hvor solide innfestinger festes på taket. Vi kjenner regelverket og sørger for korrekt oppmontering av utstyret, slik at du skal få en tryggere hverdag.

Les mer om tak og taksikring her

Beskytt pipa med pipebeslag

Den viktigste oppgaven for pipebeslaget er å beskytte pipen mot konstant påvirkning av vind og vær over tid. Ved å montere et pipebeslag slipper du å bekymre deg for at vann skal trekke inn i pipen og forkorte dens levetid.

Vi produserer pipebeslag i vårt blikkenslagerverksted etter dine spesifikasjoner og mål. Har du en ventilert pipe, lager vi et pipebeslag hvor det ikke oppstår kondens. 

Reparasjoner av tak og fasade

Har du et eldre hus med vedlikeholdsbehov bistår vi deg gjerne med viktige oppgraderinger av taket, fasaden eller arbeid tilknyttet pipe.

Les mer om hva vi kan tilby innen takarbeider her og fasadearbeider her.

Trenger du blikkenslagertjenester i Tromsø?

Fyll ut kontaktskjemaet på kontaktsiden så hører du fra oss innen kort tid. Du kan også kontakte oss på telefon 77 67 35 88 eller e-post post@blikkenslagerdreyer.no.

Kontakt oss