Blikkenslager Tom Dreyer AS ble etablert i 2008 og har 12 ansatte med svennebrev og mesterbrev.

Vårt arbeidsfelt er tradisjonelt blikkenslagerarbeid der i blant produksjon og montering av tak, taksikring, beslag, pipebeslag, luftehatter, fasadeløsninger, reparasjoner og lignende.

I 2017 kjøpte vi oss eget bygg i Skattørvegen 21 B, og det er her vi holder til i dag. Vi har eget verksted der det arbeides med gamle og kjente teknikker i kombinasjon med moderne maskiner. I vårt nye kundemottak har vi også salg og utstilling av produkter i faget.

Vi er godkjent lærebedrift med lærlinger, og stolte av å få være med på å lære opp fremtidens blikkenslagere. 

Gjelder det tynn metall er det ofte vårt fag

Blikkenslagerfaget favner bredt og vi er spesialister på alle typer metallarbeider. Er det noe i tynn metall er det ofte vårt fag. Vi utfører prosjektering og innregulering via ekstern ingeniør, og leverer mye metallplater til kjøkken og bad.

Produksjon av ventilasjonsdeler er et eget felt hos oss, som oftest er det på bestilling fra ventilasjonsentreprenører og andre. Vi har lang erfaring med ventilasjon, og kan derfor garantere god kvalitet på det vi leverer. I tillegg til ventilasjonsdeler kan vi også stå for montering av ventilasjon og enkel service innen bolig og mindre næringslokaler.

Kontakt oss hvis det er noe du lurer på

Vi har stor spennvidde i vårt arbeidsområde, hvis du lurer på noe er det bare å spørre. Vi leverer ofte produkter basert på skreddersøm og spesielle ønsker fra kundene våre. Det er sjelden vi får en utfordring vi ikke klarer å løse, så ønsker du å få utført metallarbeider i Tromsø-området vil vi gjerne at du tar kontakt! 

Kontakt oss